5 FREE TREATS + SHIPPING WITH $40 ORDERS.*CODE: BBPAIR

Bruidjes

Great hair doesn't happen by chance,

But by appointment

Mooi Geknipt |
Bruidsarangementen

Mooi Geknipt staat garant voor een geweldig bruidskapsel en make-up, zodat het plaatje helemaal af is. Wij hebben verschillende bruidsarrangementen, waarbij we altijd uitgaan van jóuw wensen. En dan doen we ook op locatie; wij komen gewoon naar je toe!
En wil je ’s avonds een ander kapsel voor het feest? No worries, dat doen we voor je. En dan werken we meteen je make-up nog even bij.

Natuurlijk kun je zelf een arrangement samenstellen, maar we helpen je graag op weg met deze ideeën…

Merel Otto
/ MooiGeknipt

Bruidsarrangement 1:  
Proefkapsel in de salon, bruidskapsel op de gewenste locatie, 1 tussentijdse controle en evt. bijwerken van het kapsel voor het feest/diner op de feestlocatie.

Bruidsarrangement 2: 
Kleur- en knipbehandeling, proefkapsel in de salon, bruidskapsel op de gewenste locatie, kapsel moeder van de bruid, 1 tussentijdse controle en evt. bijwerken van het kapsel voor het feest/diner op de feestlocatie.

Bruidsarrangement 3: 
Kleur- en knipbehandeling, proefkapsel in de salon, bruidskapsel op de gewenste locatie, kapsel moeder én schoonmoeder van de bruid, 1 tussentijdse controle en evt. bijwerken van het kapsel voor het feest/diner op de feestlocatie.

Visagie-arrangement: € 150,- *
Proefmake-up en bruidsmake-up op je trouwdag, op de door jou gewenste locatie.

* Prijzen zijn exclusief benzinekosten (€ 0,21 p/km buiten Etten-Leur). Voor zon- en feestdagen geldt een toeslag van 30%.

Het Mooi Geknipt team

Joy Kars

Haarstyliste

Joy is in 2020 cumlaude afgestudeerd aan het Kellebeek college in Roosendaal. En gelukkig is ze bij ons gebleven om ons te versterken.Met haar uiterste precieze is Joy onze folie- en föhnkoningin ten top. Dus voor prachtige multi-color coupes ben je bij haar aan het goede adres.

Merel Otto

Eigenaresse & Haarstyliste

In 2006 ontstond MooiGeknipt, de eerste jaren heb ik dit zelfstandig van nul opgebouwd maar zoals vele dingen is het met collega's leuker. De kapperswereld staat niet stil en wij dus ook niet.  Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij weten waarmee we bezig zijn!

Tamara van Nispen

Hairstyliste

Mijn naam is Tamara, al ruim 15 jaar actief in het kappersvak en nog steeds even gepassioneerd. Ik ben sinds 2022 werkzaam bij MooiGeknipt ik kan mijn creativiteit kwijt in het knippen van dames en heren kort, maar draai ook mijn hand niet om voor een een mooie bayalage of voor een los funky kapsel.