5 FREE TREATS + SHIPPING WITH $40 ORDERS.*CODE: BBPAIR

Bruidjes

Great hair doesn't happen by chance,

But by appointment

Mooi Geknipt |
Bruidsarangementen

Mooi Geknipt staat garant voor een geweldig bruidskapsel en make-up, zodat het plaatje helemaal af is. Wij hebben verschillende bruidsarrangementen, waarbij we altijd uitgaan van jóuw wensen. En dan doen we ook op locatie; wij komen gewoon naar je toe!
En wil je ’s avonds een ander kapsel voor het feest? No worries, dat doen we voor je. En dan werken we meteen je make-up nog even bij.

Natuurlijk kun je zelf een arrangement samenstellen, maar we helpen je graag op weg met deze ideeën…

Merel Otto
/ MooiGeknipt

Bruidsarrangement 1: € 170,- *
Proefkapsel in de salon, bruidskapsel op de gewenste locatie, 1 tussentijdse controle en evt. bijwerken van het kapsel voor het feest/diner op de feestlocatie.

Bruidsarrangement 2: € 270,- *
Kleur- en knipbehandeling, proefkapsel in de salon, bruidskapsel op de gewenste locatie, kapsel moeder van de bruid, 1 tussentijdse controle en evt. bijwerken van het kapsel voor het feest/diner op de feestlocatie.

Bruidsarrangement 3: € 300,- *
Kleur- en knipbehandeling, proefkapsel in de salon, bruidskapsel op de gewenste locatie, kapsel moeder én schoonmoeder van de bruid, 1 tussentijdse controle en evt. bijwerken van het kapsel voor het feest/diner op de feestlocatie.

Visagie-arrangement: € 150,- *
Proefmake-up en bruidsmake-up op je trouwdag, op de door jou gewenste locatie.

* Prijzen zijn exclusief benzinekosten (€ 0,21 p/km buiten Etten-Leur). Voor zon- en feestdagen geldt een toeslag van 30%.

Het Mooi Geknipt team

Amy Diaz

Haarstyliste

Amy is leergierig, houdt van haar werk en zit nooit verlegen om een praatje. “Ik vind het geweldig om mensen met een mooi kapsel en een glimlach de deur uit te zien lopen. Wil je graag een strakke boblijn, weer veerkracht in je bos met krullen, of een mooie balayage? Dan zie ik je graag bij mij in de stoel!”

Merel Otto

Eigenaresse & Haarstyliste

De kapperswereld staat niet stil en wij dus ook niet. We blijven up-to-date op het gebied van mode en trends, opsteken, visagie, baarden en ga zo maar door. Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij weten waarmee we bezig zijn!

Joy Kars

Haarstyliste

Joy is in 2020 cumlaude afgestudeerd aan het Kellebeek college in Roosendaal. En gelukkig bij ons gebleven om ons te versterken. Met haar uiterste precieze is Joy onze folie En föhn koningin Ten top. Dus voor prachtige multi color coupes ben je bij haar aan het goede adres.