5 FREE TREATS + SHIPPING WITH $40 ORDERS.*CODE: BBPAIR

Diensten

Great hair doesn't happen by chance,

But by appointment

Mooi Geknipt |
Diensten

Wij hebben de leukste baan van de wereld, want wij mogen iedere dag de mooiste kapsels en kleuren creëren bij onze lieve klanten. Soms is dit een hele make-over, maar ook met een (voor ons) kleine verandering kun je maximale impact maken. Wij zijn altijd up-to-date en kunnen daarom iedereen voorzien van een passend kapsel, kleur en productadvies.
Merel Otto
/ MooiGeknipt
Onze diensten
Altijd Mooi Geknipt
Knippen
Vrouwen, mannen en kinderen. Lang haar of kort, in laagjes, steil of mooie krullen. We houden ervan! Vertel ons wat je wilt en wij adviseren je! Op woensdag hanteren we een speciaal kindertarief voor de allerkleinsten, en ook voor de wat grotere kinderen hebben we een aangepast tarief. Gaat je kleintje bij ons voor het allereerst naar de kapper? Dan krijg je een mooi kaartje mee waarop de haren geplakt kunnen worden voor in het plakboek.
Kleuren
Highlights, een balayage of gewoon even het T-tje bijwerken? We zijn van alle markten thuis en bekijken iedere keer opnieuw wat het beste werkt voor jóuw haar. Met Merel en Amy als kleurspecialisten en Joy als folie-expert zit je altijd goed! Wij kleuren met ons hoofdmerk Nyce. Nyce is een oliekleuring zonder ammonia, op basis van jojoba-olie, olijfolie en papaya-extracten, shea butter en cane suiker. Door deze belangrijke ingrediënten ‘vloeien’ de kleuren prachtig in elkaar over en zie je dus nooit harde lijnen (ook niet aan de contourranden van het haar, je loopt dus niet met een ‘helm’ de deur uit). Ook werken we met Be Color, een kleuring die in 12 minuten je uitgroei volledig inkleurt. Even snel zelf doen hoeft dus niet meer; laat je haar professioneel behandelen in de helft van de tijd.
Specials
Dit zijn de vlecht avonden. Op deze avonden leren wij je hoe je je eigen haar kunt vlechten en hoe je krullen kunt maken met je eigen stijltang. Dus hoe je met eenvoudige technieken zelf je kapsel er geweldig uit kunt laten zien! Op onze Instagram en Facebook- pagina laten we weten wanneer er weer een avond wordt georganiseerd! Ook organiseren we kinderfeestjes. Op locatie of in de kapsalon gaan we de haren van de meiden in 1 tot 1,5 uur krullen of vlechten. En natuurlijk mag een mooie make-up inclusief nagellak niet ontbreken! Interesse? Stuur ons een mailtje op info@mooigeknipt.nl .
Voor mannen
Voor een ouderwetse scheerbeurt hoef je echt niet op zoek naar een speciale mannenkapper; onze dames zijn hierin zéér bedreven. Plan het bijvoorbeeld op een van de gezellige mannenavonden – met bier en ballen, vrouwen verboden! – die we elke 5 weken organiseren.
Het Mooi Geknipt team

Joy Kars

Haarstyliste

Joy is in 2020 cumlaude afgestudeerd aan het Kellebeek college in Roosendaal. En gelukkig is ze bij ons gebleven om ons te versterken.Met haar uiterste precieze is Joy onze folie- en föhnkoningin ten top. Dus voor prachtige multi-color coupes ben je bij haar aan het goede adres.

Merel Otto

Eigenaresse & Haarstyliste

In 2006 ontstond MooiGeknipt, de eerste jaren heb ik dit zelfstandig van nul opgebouwd maar zoals vele dingen is het met collega's leuker. De kapperswereld staat niet stil en wij dus ook niet.  Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij weten waarmee we bezig zijn!

Tamara van Nispen

Hairstyliste

Mijn naam is Tamara, al ruim 15 jaar actief in het kappersvak en nog steeds even gepassioneerd. Ik ben sinds 2022 werkzaam bij MooiGeknipt ik kan mijn creativiteit kwijt in het knippen van dames en heren kort, maar draai ook mijn hand niet om voor een een mooie bayalage of voor een los funky kapsel.