5 FREE TREATS + SHIPPING WITH $40 ORDERS.*CODE: BBPAIR

Ons Team

Great hair doesn't happen by chance,

But by appointment

Mooi Geknipt | Team

Merel Otto-van de Straat, trotse eigenaresse
Gestart met haar eigen salon in november 2006, staat ze inmiddels aan het hoofd van een klein en persoonlijk team. Merel wil zich altijd blijven vernieuwen en volgt daarvoor regelmatig externe trainingen, en bezoekt vakbeurzen in binnen- en buitenland.
“De kapperswereld staat niet stil en wij dus ook niet. We blijven up-to-date op het gebied van mode en trends, opsteken, visagie, baarden en ga zo maar door. Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij weten waarmee we bezig zijn, en dat eis ik dan ook van mijn personeel.” In 2010 is Merel uitgeroepen tot Europees winnaar van de Rusk Winter Challenge.

Tamara van Nispen
Mijn naam is Tamara, ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn vriend en dochter in het altijd gezellige Etten-Leur. Al ruim 15 jaar actief in het kappersvak en nog steeds even gepassioneerd. Ik ben sinds 2022 werkzaam bij MooiGeknipt ik kan mijn creativiteit kwijt in het knippen van dames en heren kort, maar draai ook mijn hand niet om voor een een mooie bayalage of voor een los funky kapsel. Kortom ik ben een duizendpoot… Ik zie je daarom graag bij mij in de stoel op:

woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Joy Kars
Joy is in 2020 cumlaude afgestudeerd aan het Kellebeek college in Roosendaal. En gelukkig bij ons gebleven om ons te versterken. Met haar uiterste precieze is Joy onze folie En föhn koningin ten top. Dus voor prachtige multi color coupes ben je bij haar aan het goede adres op:

dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Het Mooi Geknipt team

Joy Kars

Haarstyliste

Joy is in 2020 cumlaude afgestudeerd aan het Kellebeek college in Roosendaal. En gelukkig is ze bij ons gebleven om ons te versterken.Met haar uiterste precieze is Joy onze folie- en föhnkoningin ten top. Dus voor prachtige multi-color coupes ben je bij haar aan het goede adres.

Merel Otto

Eigenaresse & Haarstyliste

In 2006 ontstond MooiGeknipt, de eerste jaren heb ik dit zelfstandig van nul opgebouwd maar zoals vele dingen is het met collega's leuker. De kapperswereld staat niet stil en wij dus ook niet.  Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij weten waarmee we bezig zijn!

Tamara van Nispen

Hairstyliste

Mijn naam is Tamara, al ruim 15 jaar actief in het kappersvak en nog steeds even gepassioneerd. Ik ben sinds 2022 werkzaam bij MooiGeknipt ik kan mijn creativiteit kwijt in het knippen van dames en heren kort, maar draai ook mijn hand niet om voor een een mooie bayalage of voor een los funky kapsel.